ФИРМЕН ПРОФИЛ 

Добре дошли в сайта на ИП - ХАКО ЕООД. Тук ще намерите разнообразие от пластмасови и метални ревизионни вратички, пластмасови и метални вентилационни решетки, подови и канализационни сифони и други продукти.

"ИП-ХАКО" ЕООД е основана през 2001г.

Фирмата е официален и единствен дистрибутор за българския пазар на чешката фирма производител HACO, spol. s. r. o, Чехия.

 

Фирма HACO, spol. s. r. o, Чехия е частна компания със собствен капитал, основана през 1994г.

В началото е фокусирана върху производството на пластмасови вентилационни решетки различни видове и размери, производство на пластмасови ревизионни вратички. Изделията са произведени от висококачествен материал ASA или ABS с UV стабилизатор.

Този материал е изключително устойчив на UV лъчи, продуктите запазват оригиналния си вид и ярък цвят за повече от 10 години.

През последните години започва производство и на вентилационни решетки и ревизионни вратички от висококачествена неръждаема стомана DIN 1.4301(AISI304). Асортимента на фирмата включва също така подови и канализационни сифони, пластмасова вентилационна система, вентилатори, алуминиеви гъвкави въздуховоди, метални скоби, метални муфи.

Всяко изделие е опаковано в индивидуална опаковка от термосвиваемо фолио, етикирано с EAN код, и евро окачване за закачване на стелажи.

Една от основните цели на фирмата е да предоставя на клиентите си продукти с най-високо качество.

 

 

От 2001 година "ИП-ХАКО" ЕООД се занимава изцяло с продажбата на едро и дребно на продуктите на фирма HACO, spol. s. r. o, Чехия. Стремежа на фирмата е всеки клиент да получи бързо, качествено и коректно обслужване.


15.04.2020
ПОДОВ СИФОН NEPTUN - РАЗПРОДАЖБА !!!

Подови сифони Neptun за вътрешен монтаж с поплавък против миризма.

Когато нивото на водата падне, поплавъкът на Neptun се затваря и предотвратява обратния поток на миризмата.


Те служат за отводняване на подовите повърхности.

Важно е да изберете типа сифон подходящ за приложение.

Има разлика между редовната употреба на сифона (душове, места с постоянно оттичане) и при нередовно използване (в перални помещения). На места където сифоните не са запълнени  с достатъчно вода, проникването на канализационните миризми във вътрешното пространство трябва да бъде предотвратено. Решението е да се използва сифон със сух затвор.

 


14.02.2018
ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА

Скъпи клиенти, с радост искаме да заявим, че пускаме най-новия ни проект на пазара,а именнo:

VENTILATION SYSTEM HACO

 

Пластмасовата вентилационна система е предназначена за вентилация на малки помещения.

Продуктите са изработени от висококачествен PVC материал, издръжлив до 80 градуса и

ASA пластмаса с UV стабилизатор. Плоските и кръгли въздуховоди съдържат антистатичен компонент за предотвратяване събирането на прах. Дебелина на стената 1.5 - 2 мм гарантира стабилност на формата. Свързването на отделните части става чрез просто вмъкване.

Могат да бъдат запечатани със силикон или самозалепваща се лента.

Лесно свързване, бърз монтаж, ниско тегло. Широката гама от компоненти и форми позволява създаване на инсталация в различни варианти. Лесно регулиране на дължината чрез рязане.

Могат да се използват отделните части да свържете други продукти от асортимента ни.

Виж всички

stabil

За производството на продуктите са използвани висококачествени материали. За пластмасовите продукти се използва материал

ASA и ABS с UV стабилизатор. Висококачествен и траен материал, изделията не пожълтяват. Има отлични механични свойства и устойчивост срещу метеорологичните условия. Подходящ за употреба на открито директно. Термичното съпротивление на пластмасовите изделия е до 80° С.

За производството на металните продукти се използва висококачествена неръждаема стомана DIN 1.4301(AISI304).

ИП-ХАКО EООД © Всички права запазени. Разработка: Вертинити ООД